Fik lige opskriften til disse LÆKRE fastelavnsboller af en veninde i går. Og hold nu op hvor er de gode. De laves som almindelige fastelavnsboller, men fyldes med flødeskum og syltetøj, HAPS!! Jeg vedlægger lige opskriften, da den er et must-try!
Fastelavnsboller med flødeskum
Dejen:
1 dl. lunken mælk
35 g. gær
Røres sammen.
Tilsæt derefter:
3 spsk. rørsukker
1 æg
1 spsk olie
250 g. mel
Dejen hæver i 45 min.
Fyld:
Enten: Revet marcipan og chokolade
eller:
Creme:
2 æg
3 spsk. sukker
1 spsk. hvedemel
Korn fra 1 stang vanilje
2 dl. skummetmælk
Varm under omrøring indtil det bliver tykt.
Fyld fyldet i dejen, pensl med kaffe og bages ved 220 grader i 10 min.
Når de er bagt puttes der glasur eller smeltet chokolade på toppen og flødeskum og marmelade i.
Mmmm...
de ser gode ud ! nyd søndagen :-)
SvarSletkan du lokkes til at lægge opskriften ud på bloggen, ser rigtig lækre ud:)
SvarSletDe ER rigtigt gode :) Opskriften ligger nu i indlægget, håber også I kan lide dem :)
SvarSlettusind tak skal du have:)
SvarSlet