søndag den 6. marts 2011

Verdens bedste fastelavnsboller


Fik lige opskriften til disse LÆKRE fastelavnsboller af en veninde i går. Og hold nu op hvor er de gode. De laves som almindelige fastelavnsboller, men fyldes med flødeskum og syltetøj, HAPS!! Jeg vedlægger lige opskriften, da den er et must-try!

Fastelavnsboller med flødeskum

Dejen:
1 dl. lunken mælk
35 g. gær
Røres sammen.
Tilsæt derefter:
3 spsk. rørsukker
1 æg
1 spsk olie
250 g. mel
Dejen hæver i 45 min.

Fyld:
Enten: Revet marcipan og chokolade
eller:
Creme:
2 æg 
3 spsk. sukker
1 spsk. hvedemel
Korn fra 1 stang vanilje
2 dl. skummetmælk
Varm under omrøring indtil det bliver tykt.

Fyld fyldet i dejen, pensl med kaffe og bages ved 220 grader i 10 min.
Når de er bagt puttes der glasur eller smeltet chokolade på toppen og flødeskum og marmelade i.

Mmmm...

4 kommentarer:

  1. de ser gode ud ! nyd søndagen :-)

    SvarSlet
  2. kan du lokkes til at lægge opskriften ud på bloggen, ser rigtig lækre ud:)

    SvarSlet
  3. De ER rigtigt gode :) Opskriften ligger nu i indlægget, håber også I kan lide dem :)

    SvarSlet
  4. tusind tak skal du have:)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...