onsdag den 9. marts 2011

Gul hverdagsglæde

Gul er virkelig den nye yndlingsfarve, den lyser op og minder om sommer og sol og glade dage :) Den er blomsten i min vindueskarm, bogen på mit natbord og øreringen i mit øre. Gul giver farve på den ellers halvtriste gråvejrsdag onsdagen har budt på. Så jeg smiler og drømmer om den gule sol, som forhåbentlig snart vender tilbage.

6 kommentarer:

 1. Jeg er også ret glad for gul for øjeblikket. Skal faktisk til at tapetsere en væg med et fint gult mønster med blomster:-) Så bliver der forår i det lille hjem...

  SvarSlet
 2. Det er også en deeejlig farve!

  - Havde faktisk selv et lignende indlæg for et par uger siden:
  http://mornord.blogspot.com/2011/02/gule-glder.html

  Hav en god dag.
  - Sara

  SvarSlet
 3. Åh, gid vi ikke boede til leje, så var der godt nok også kommet retrotapet for alle pengene på væggene :) Det må du lige vise frem, når du får det færdigt.

  Dejligt indlæg, farver gør bare hverdagen 100 gange sjovere :)

  SvarSlet
 4. JAAA, totalt ynglings bog! Og farve :) Vi bor osse til leje så vi "nøjedes" med at male en skænk i skriggul :)

  SvarSlet
 5. Ja, den er vildt barsk, men meget velskrevet :) Læste lige inde hos Ulla Lullaby at hun har tapeseret mdf plader med det lækreste retro-tapet og så skruet dem op på væggen, mega godt tip faktisk :D Håber det går godt med flytningen :)

  SvarSlet
 6. Det er bare skønt at se dine dejlige gule ting. Hvor spændende det er at følge med hos hinanden. Jeg har da fundet ud af at der faktisk var flere danskere jeg kunne "komme" hos end jeg regnede med.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...