torsdag den 24. marts 2011

VandbakkelsesbomberJeg har i dag begivet mig ud i en rigtig husmor-opskrift: Frk. Jensens hjemmelavede vandbakkelser. Min kæreste har hele sin barndom fået fyldte vandbakkelser som fødselsdagskage, så jeg inspireret af det, skulle disse vandbakkelser fyldes med lækker chokolademousse fra "Det søde liv". Og hold nu op for en kaloriebombe jeg fik skabt! Kæresten og jeg fik en hver og der kunne ikke klemmes en lille bid mere ned, men mmm, hvor de smagte :)

6 kommentarer:

 1. Mums filibaba. Så er der vist ikke andet at sige.

  SvarSlet
 2. De ser også voldsomt
  lækre ud...

  SvarSlet
 3. De ser rigtig gode ud! Jeg har også altid fået vandbakkelser/vandbakkelseskagekone til min fødselsdag! Jeg synes ofte du laver søde sager, men I kan jo tåle det :)

  SvarSlet
 4. Ej, tar du ikke lige nogen med til køreturen i morgen??
  De ser lækre ud :O)

  SvarSlet
 5. Haha, elsker udtrykket mums filibaba :) De var voldsomt lækre!!! Desværre slanker de ikke og min personlige muffintop vokser :P Har lige opdaget at vandbakkelser slet ikke er gode dagen efter, har altså lavet lige rigeligt til to... Men kom til at lave halvdelen af en forkert kage (stupido I know) Så måske kommer der noget ud af det i løbet af dagen jeg kan tage med til blogtræf i morgen :)

  SvarSlet
 6. Jeg fik svaner til min fødselsdag som barn og får det stadig, nu laver jeg dem bare selv. Det er vandbakkelser med hals og hoved. Sprøjt et 1tal af dejen, og du har både hoved og hals. Drysses med flormelis og sættes på et spejl, jeg siger dig.... Din tante Alice

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...