mandag den 7. marts 2011

Fantastiske forår


Naturen betyder rigtigt meget for mig, der er noget eventyrligt og fantastisk over naturens liv. Jeg boede på landet hele min barndom og nyder den lille stribe natur Århus har at byde på. Jeg forsøger at bruge skoven og stranden så meget som muligt, men jeg er ikke altid lige god til, at få lettet bagdelen og rent faktisk komme ud. De sidste dage har vejret været helt fænomenalt, og man kan ligeså stille begynde at skimte foråret i horisonten. Det hjalp, og jeg tog kæresten i hånden og fik gået en dejlig tur i skoven. Det giver bare rigtigt meget energi at bevæge sig og så tilmed i naturen, jeg er helt vild med det :)

2 kommentarer:

  1. Jeg er helt enig! foråret er godt på vej. Jeg kan ikke blot se det, men jeg kan mærke det komme snigende, det påvirker mit energiniveau og mit humør! Alt er lysere og farverne i alt er meget mere klare!
    Jeg selv tog en løbetur i solnedgangen! Det var fantastisk!

    Knus fra Jenny

    SvarSlet
  2. Ja og hvor er det dejligt og frydefuldt og lækkert og alt det andet gode man kan komme i tanke om :) Det er lysere, mildere i vejret og energien kommer ligeså stille tilbage, jubii :D Håber du har det godt hvor du er min ven.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...