søndag den 24. april 2011

En tidskapsel fra 1956I går skete noget nærmest fantastisk. Mine forældre har jo købt det her fine sommerhus i Sverige. Til huset hører et rødt træskur, hvor der står en masse gamle sager: Gamle cykler, gammelt værktøj, træ osv. I går opdagede min far en lem i gulvet. Under lemmen fandt han en stor trækasse med tinlåg og tænk, under tinlåget var et helt lager af syltetøj, saft og lignende. Alle mærkaterne var helt intakte og fine og med kringlet svensk damehåndskrift stod sirligt hvad glassene indeholdt og at de var lavet i år 56! Tænk sig engang, disse sager har ligget under gulvbrædderne i 55 år. Udover de fyldte glas fandt vi også et vaffeljern til brændekomfuret og et par gamle låger til et ældre brændekomfur plus lidt flere ting. Man kan ikke lade være med at undre sig over hvad der mon skete dengang i 1955-1956, siden glassene står endnu.

10 kommentarer:

 1. Min mors årgang ;) Hvor pudsigt. Sikke en masse historie i opdager i det sommerhus og hvor skønt du deler!

  Rigtig god fornøjelse!

  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Ja, det er en skæg historie. Er det mon stadig muligt at spise indholdet i glassene, eller er det alligevel for meget forlangt?:-)

  SvarSlet
 3. Hvor sjovt :) og også lidt spooky! Kan du ikke lægge et billede ud af selve huset?

  SvarSlet
 4. Ej, hvor er det vildt.. Total spændende.... man får lyst til at spole tiden tilbage, og se hvad der skete.. uhhh sys det er så spændende...

  SvarSlet
 5. Gad vide hvad der skete? Hvorfor de er blevet efterladt eller glemt?! Super spændende!

  SvarSlet
 6. Ej hvor spændende! Der er ikke noget bedre end at finde små skjulte skatte. Gad vide, om I ikke kan finde frem til, hvem der har boet der?

  SvarSlet
 7. virkelig en fin historie - og spændende hvad I ellers finder. :) mette

  SvarSlet
 8. I får lige lidt opdate på historien. Mine forældre snakkede med en mand som kendte damen som har boet i huset indtil for 3 år siden. Vi er stadig lidt i tvivl om det mon er hendes hemmelige gemmer, men nu nærmer vi os da :) Kan hilse at sige at det var helt vildt spændende og sjovt :)

  SvarSlet
 9. Nej hvor fedt! :D Rigtig spændende at opdage en lem i gulvet - det minder mig lidt om "De fem" bøgerne.

  SvarSlet
 10. Ejh hvor er det skægt. Og hvad lavede den, godt gemt væk under gulvbrædderne? Jeg har givet dig en award.... håber du vil være med. Hvis du vil, så kig forbi. :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...