tirsdag den 19. april 2011

Give away gevinst på sin plads

Vandt denne smukke dåse i en give away hos Keiserens nye træer. Fik den faktisk for et par uger siden, men har haft svært ved at finde et passende sted til den. Men nu har den fået lov til at pynte på mit skrivebord. Jeg er helt vild med dåsen og synes den klæder skrivebordet rigtigt fint :) Heldige heldige mig :)

4 kommentarer:

 1. Der har dåsen funnet sin plass ja, vi tror den kommer til å trives der!

  Stor Keiserknus :)

  SvarSlet
 2. Hej Kamilla!
  Her i al feriekulleren har jeg helt glemt at give dig besked, men sengesættene var desværre solgt, da jeg kom ned i genbrugsen... Øv! Jeg ville vildt gerne have hjulpet dine lange ben til noget retro smart dynebetræk ;o)
  Mange hilsner
  Ida

  SvarSlet
 3. HVORDAN KAN DU VINDE TO GANGE NÆSTEN I TRÆK!!!!
  ... men jo den er rigtig fin ;) men lidt jaloux kan det ikke undgås, at man er!

  For øvrigt glæder jeg mig meget til at vise dig vores nye vasketøjskurve og vores nye tæppe til gangen :D Både i virkeligheden og på bloggen, når jeg kommer hjem og kan tage før og efterbilleder af vores hjem :)

  Håber du har en god påskeferie! Er du ligesom jeg i det nordjyske?

  KNUS OG KLEM!

  SvarSlet
 4. Åh, hvor ærgerligt med sengetøjet, men du er mere end velkommen til at købe sengetøj, hvis du ser det en anden gang, jeg er vel nærmest lidt en manisk samler, om det så er ekstra langt eller ej.

  Jenny: Jeg har kun vundet en gang, har bare først fået stillet dåsen på plads nu :) Jeg vil vildt gerne på besøg og lure på jeres nye indretning :) Jeg er jo som du ved i det svenske, men fortsætter hos kærestens forældre når vi kommer hjem, så lidt nordjylland skal det nok blive til :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...