mandag den 5. november 2012

Keramikøreringe
Keramikvedhængene som jeg lavede for en måneds tid siden er nu blevet malet og jeg har købt øreringe i den fine butik Think pure i Bruuns Gade. Lige nu ligger de og pynter i stuen i min Bjørn Wiinblad skål. De skarpe farver på øreringene pynter på ethvert outfit. Selvhærdende ler er helt fantastisk sjovt at arbejde med :)5 kommentarer:

 1. Hvor er de altså blevet fine! ;) jeg har også lidt cernit liggende- tror også jeg skal lave lidt øreringe- det er jo en perfekt julegaveide! og erfaring siger mig jeg ikke altid får brugt alle de øreringe jeg laver- jeg finder som regel et par favoritter og så bruger jeg dem! De små pudderfarvede stjerner er helt vildt søde!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lige præcis sådan jeg også har det :) De turkis og lyserøde, på hjortetakken er mine yndlings indtil videre :)

   Slet
 2. ejjj hvor er de bare fine!!!

  SvarSlet
 3. er de brændte og hvor har du købt materiale til dem?

  SvarSlet
 4. Hej Laura :) Det er det der hedder selvhærdende ler, så de skal bare ligge fremme og tørre, ingen brænding :) Jeg har købt leret i Panduro hobby og malingen er købt i søstrene grene og en af dem i panduro. Derudover har jeg købt noget lak også i panduro :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...