tirsdag den 22. marts 2011

Genbrugsgodter
Lidt flere genbrugsgodter fra genbrugs-galningen :) I weekenden var jeg hjemme hos mine forældre og var vanen tro en tur i de lokale genbrugser og hvilke kup :) Fik nogle helt FANTASTISKE sæt retrosengesæt, 2 flotte Erik Kold bøtter den ene i den fineste cremefarve som jeg ikke har set før, fine rammer, dejlige 70´er talerkner og en lille hjortebroche :)

11 kommentarer:

 1. sikke fine fund!

  Ih det er dejligt med sådan en loppetur! :)

  SvarSlet
 2. Ja, det er så fedt :) Jeg ELSKER genbrug :)

  SvarSlet
 3. Hvor er du vild til at finde skønne genbrugsfund - det er helt fascinerende. Men anyways, stort tillykke med alle dine seneste fund. Jeg er overhovedet ikke misundelig - NOT!
  Dejlig tirsdag til dig.

  SvarSlet
 4. Iiih, du finder simpelthen de fineste ting! Jeg er ikke selv særligt god til genbrug og lignende, og når jeg endeligt går ind i en, finder jeg alligevel ikke noget :)

  SvarSlet
 5. sikke fine fund du har gjort igen. tallerknerne har jeg også, de tåler ikke opvaskemaskine :-(

  SvarSlet
 6. Waw Kamilla!! Vildt fede fund!! Stoffet og Kold bøtterne vækker voldsom beundring herfra!
  Vi må lige snakkes ved om, hvad vi gør til blogtræffet i weekenden. Jeg har undervisning med Susan på torsdag. Fedt at hun også skal med! Hun nævnte noget med at, I ville køre i hendes bil. Kan det ikke passe? I må naturligvis også godt køre med mig, hvis I får behov for det :-)
  Vi ses :-)
  Kram

  SvarSlet
 7. Om jeg fatter, hvordan du bærer dig ad med at gafle så mange skønne sager..! Det er jo lige før jeg bliver helt misundelig :)

  SvarSlet
 8. Jeg er også selv henrykt over mine fund :) Det er så fedt med genbrug, virkelig yndlings.
  Fru Øvig: Jeg har faktisk vasket dem i opvaskemaskinen, men kun ved 45 grader, det kunne de godt tåle :)
  Trine: Ja, Susan kommer også og jeg kører i hendes bil, det er vist nemmere når vi bor så tæt :) Men tusind tak for buddet :) Hvad regner du med at tage med af bytte-, sysleting?
  Hav en skøn solrig onsdag allesammen:)

  SvarSlet
 9. Hej igen søde Kamilla.
  Jeg satser på at slæbe noget retro-sengetøj med til bytning og så mit strikketøj til nørkling :-) Glæder mig :-)
  Vi ses!

  SvarSlet
 10. hvis du stadig har det grønne med bjørnen og det røde med bambi så er jeg interesseret i at bytte - jeg har bjørnen i rød med blå blomster, og bambi i blå - synes det kunne være sjovt at have lidt af hvert :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...