søndag den 15. maj 2011

Sukkerfri sukkermås


Som I nok har gættet elsker jeg søde sager! Jeg spiser gladeligt kager, slik, is og alt det andet lækre sukkerfyldte guf der findes. Udover det nyder jeg selv, at lave de søde godter. Men i mandags da det var min fødselsdag og kage-klaveret spillede på fuld drøn blev min kæreste og jeg enige om, at den næste måned er sukkerfri! Så fra og med den 10. maj har vi levet i sukker-cølibat. Det viser sig at jeg er noget mere afhængig end først antaget og forsøger at kompensere for manglen på sukker vha. frugtsukker gange max. Her ses aftenens wanna-be sukker-kick i form af bagt æble med kanel og fintrevne mandler. Helt ærligt vil jeg sige, at energien og selvværdet har fået et helt gratis boost på denne måde. Så selvom det er lidt svært her i starten, at holde sig på den sukkerfrie vej, så er der en masse goder ved det, som er helt fantastiske, så vi skal nok holde ved :) 

3 kommentarer:

 1. Nam! Virkelig en god ide!! Mon jeg kan få min kæreste med på den? Når eksamen er overstået (det er næsten for trist at nægte sig selv sukker under eksamen), så vil jeg lufte tanken for ham :-)
  Det ville være fedt, hvis du lige fulgte op på hvordan, det går med sukker-cølibaten her på bloggen, så jeg kan se om det er en god ide...eller om det ender med desperation ;-)

  SvarSlet
 2. Mums det ser godt ud. Åhhh jeg overvejer tit at komme af med alt det der sukker: men det er svært!! Men den første uge er vel altid den sværeste, man skal lige igennem hovedpine udrensningen.. uhh den er slem, mener den kommer på 3-4 dagen :/
  Held og lykke :O)
  Knus

  SvarSlet
 3. Det går stadig forrygende godt, men må godt nok indrømme at jeg i går blev mødt af den onde, onde hovedpine. Jeg havde det så ringe! Syns virkelig det siger noget om hvor afhængig jeg er af det skidt :( Nå, men vi fortsætter kampen med snyde-kokoskugler :) Ingen desperation endnu :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...