lørdag den 25. februar 2012

Fantastisk kreadag i Århus


I dag har jeg været til et helt FANTASTISK blogtræf her i Århus. Det var den helt store kreadag arrangeret af Anna damen bag Laralil. Der var skønt kreativt rod over alt, lækre kager, skønne bloggere, lækre projekter, gaver i stakkevis og helt utroligt meget hygge. Der var bare så mange dejlige mennesker og der blev snakket og hygget i timevis. Vi prøvede kræfter med pakkelegen, som gik helt vildt for sig. Fik et par dejlige gaver med hjem i form af lidt lækkerier fra minimega og en hjemmestrikket zpagetti-bordskåner. Der blev spist lækre sandwich fra Annettes og introduceret til vidunderet strikkemaskinen. Til sidst måtte jeg bare have et par billeder af søde Lilis fine hæklede QR kode og bamsehæklerier.

Tusind tak piger, for en helt igennem perfekt dag.

8 kommentarer:

 1. Hvor ser de3t bare ud til at ha været FEDT! Ærgerligt jeg ikke ku komme med :(

  SvarSlet
 2. Selv tak kamilla ;0)Dejligt at sætte ansigt på dig.. Det var bare en super hyggelig dag.. Vil helt sikkert gerne med en anden gang.. Så skøn en stemning.. Ville dog ønske at jeg ikke havde været plaget af halsbetændelse... :0( Det var fantastisk der kunne være så mange og fantastisk kreative kvinder i et rum.. SUGEDE bare til mig...

  SvarSlet
 3. Fine billeder. Tak for i dag - hyggeligt at møde dig :-)

  SvarSlet
 4. Ja mange tak for i dag :) Det var fantastisk hyggeligt at tilbringe tid sammen med en masse skønne bloggere :)

  SvarSlet
 5. Super hyggelig dag, men næste gang skal jeg nok have gang i et lidt mindre krævende projekt, så er er mere tid til at hygge snakke :0)

  SvarSlet
 6. Tak for en god dag. Det var rigtig hyggeligt at møde dig. Jeg har sendt dig en mail :)

  SvarSlet
 7. Hej, rart at møde jer alle sammen, og wauw for en omgang kreativ hygge, var helt krea mættet og inspireret bagefter :)

  SvarSlet
 8. Selv tusind tak for en dejlig dag :)
  Kh Line

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...