Disse honninghjerter er forrygende! Intet mindre. Det er første gang jeg selv bager honningkager og man må sige at det er en succes :) Jeg har bruge Theresa Maria Jessings opskrift i bogen: "Julebogen". Fordejen skal helst stå en hel måned og trække og så tre dage og så tre dage mere, så de har ladet vente på sig, men de er helt klart ventetiden værd :)
Jeg har erhvervet mig Julebogen, men opdagede da, at dejen skulle trække en hel måned!? Der er jo intet ved honningkager i januar, så jeg tror jeg venter til næste år - men så skal der altså også bages honningkager hos mig!
SvarSletOg så smukke de er!! Måske den bog er et ønske værd??
SvarSletKh
HVOR SMUKT!
SvarSletHvordan blev din fordej?
SvarSletMin har nemlig nemt ved at smuldre for mig. Jeg kan sagtens få den trykket sammen til en masse, men ikke rigtig få lov til at ælte den.
Varmede du din honning op inden du blandede den med mel?
Det ser jo ligeså flot ud som noget var en prof bager. - men for søren en lang trækketid.
SvarSletHvis du får tid, lægger du så ikke en opskrift på ?
Hvor er de bare fine :)
SvarSletJeg elsker honninghjerter. Så måske skulle jeg våge mig ud i at bage dem selv???
SvarSletDine er ihvertilfælde flotte...