lørdag den 10. marts 2012

Have og hygge
Hold nu op hvor svæver jeg stadig rundt over at have investeret i min fine lille kolonihave :) Jeg har tilmed været så stinke heldig at få fingre i en næsten ny udgave af politikkens havebog i genbrug. Den er bare SÅ god, man kan lære alt hvad man kunne ønske dig om planter, køkkenhave, blomster og alt det andet der hører til at have have.

I dag har min lillebror og jeg været ude i haven for at rydde lidt op og gøre rent. Der er stadig en del arbejde og gør det selv opgaver i huset, men vi er klar til at smøge ærmerne op og ordne de ting der er at lave, både i huset og haven. Vi nød udsigten, hilste på søde naboer og alt i alt nød at have et fint lille ekstra hjem med have :)

Til sidt et lille hurtigt billede af min lille mini køkkenhave i vindueskarmen. Spinaten og rucculaen trives og har det godt. De er stadig baby-små, men det er totalt optur at følge dem vokse ligeså stille. Vi hygger os :)


3 kommentarer:

 1. Hvor bliver jeg bare glad, når jeg læser dine lykkelige beskrivelser af Jeres lille kolonihave. Jeg glæder mig rigtig meget til at følge med og se, hvor fint det bliver.
  Kate

  SvarSlet
 2. Har også altid drømt om et kolonihave hus. men nu har jeg riglig med haven.dejlig tid vi går i møde håber der bliver godt vejer i påsken, så skal der forberedes lidt der ude.Rigtig god Søndag til dig.

  SvarSlet
 3. Hvor er det et fint indlæg - glæder mig til at følge din blog:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...