mandag den 18. juli 2011

Storby-guf
Kæresten og jeg har nydt livet i København den sidste uges tid. Vi har fået hygget igennem med familien og fået set nogle af de must see steder der er i hovedstaden.

Dåsen købte jeg på Christiania af en rar Christianit, som ikke var bleg for at sige at hun var heldig da jeg gik med til at give en 20'er for den fine lille dåse. Åh, hvor man ærger sig, når man ved, at man nemt kunne have pruttet priset meget længere ned. Men pyt, hun havde nok mere brug for den 20'er end jeg :)

Brugte lørdagen med min dejlige kusine Cecilie. Og ih, hvor vi hyggede os. Fik set masser af fine butikker blandt andet den fantastiske kjolebutik FN92, Agnes' cupcakes, cos og selvfølgelig retrovilla. Jeg fik den smukke neonring af kusinen, som har været et smut i New York for at hente den til mig :) Den var desværre for lille, men smuk. Og vi blev enige om, at den nok passer bedre når det er koldt ;)

6 kommentarer:

 1. Lækre sager du har fået dig! Ærgeligt med ringen – den må i en lædersnor og om halsen så. ;-)

  Kh. Tine - detbedstejegved.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt med et indlæg :D

  Skønt, at I har haft en god ferie!

  Og tillykke med den lille fine dåse. Den er jo meget mere værd end 20 kr for dig ;)

  Hvad står resten af ferien på?

  SvarSlet
 3. Tine: Lige min tanke :) den skal helt sikkert i en halskæde inden længe :)

  jenny: Ja, jeg er lige lidt tilbage i blogverdenen, var begyndt at savne det helt :) Og ja, dåsen er jo vildt meget værd for mig :)
  Mht. ferien, tager vi til Sverige i morgen og glæder os meget :D

  SvarSlet
 4. Det lyder som en rigtig hyggelig tur! Får helt lyst til at tage en tur til den store by...

  SvarSlet
 5. Verdens bedste dag med verdens sødeste kusine :) ! Så fin en dåse du har fået fingrene i, den er helt sikkert 20 kr værd lige meget hvad.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...