torsdag den 24. februar 2011

Hjortejæger uden jagttegn


For et par dage siden så jeg i en lukket genbrugsbutik denne skønhed! Jeg har tænkt på den, drømt om den og begæret den lige siden. Så i dag måtte jeg på hjortejagt og fik dette fantastiske korsstingsbroderi under neglene for kun en flad halvtreller! Det er kæmpe stort, hele 1,5x0,5 m. Så er spørgsmålet nu, skal det mon op at hænge, eller laves i smukke puder, vanter og andet lækkert gear?

4 kommentarer:

 1. Hvor fint!!!
  Virkelig godt spørgsmål...Du ku evt hænge det op indtil du trænger til noget nyt at kigge på, og så slagte det til vanter, puder mm.
  Sådan et fint billede skal næsten nydes i sin helhed inden det bliver parteret ;-)

  SvarSlet
 2. Ja, ikke også? Jeg var helt forelsket! Nu må vi se hvad manden siger til, at blive far til tre korsstingsbroderede hjorte. Ellers må de jo bortadopteres til puder og lignende ;)

  SvarSlet
 3. Hvis du maler rammen i en fed knaldfarve får det et helt andet helhedsindtryk. Jeg har - inspireret af det nye nummer af Bolig Liv - gjort noget tilsvarende af et fint broderibillede med en agerhøne. Rammen er blevet mintgrøn. Rigtig fint:-) Held og lykke med dit billede.

  SvarSlet
 4. Ja, det er SÅ fint det billede de har i Bolig Liv :) Jeg skal lige have min kæreste med på ideen, så kunne det sagtens tænkes at der flytter 3 hjorte i neonfarvet ramme ind hos mig :) Viser du din agerhøne frem?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...