tirsdag den 16. august 2011

Genbrugslæks


 Min tur hjem fra arbejde i dag bragte mig ind i den lokale genbrugsbiks. Og tænk hvad turen bragte: en smuk lyseblå krenitskål i 16 cm i diameter, tapet, dejligt sengetøj, en broderet skønhed af en lysedug og en skøn sybog med duper gode børnemodeller :)

9 kommentarer:

 1. I en helt almindelig genbrugsbutik?! Hvor er det nogle fantastiske fund - er ret misundelig :-)

  SvarSlet
 2. Hvor har du været heldig! Sikke en skøn blå farve på skålen! Jeg har for nyligt købt en lille hvid og en stor mint (men shhh den hvide er en fødselsdagsgave til manden!), dem er jeg også helt vild med!

  SvarSlet
 3. Ja, i en helt almindelig genbrugs! Var også selv helt overvældet! Åh, den mintfarvede står højt på min ønskeliste :)

  SvarSlet
 4. F-a-n-t-a-s-t-i-s-k-e fund, heldige, søde Kamilla!
  Håber du har det godt :-) Nu her om et par uger når jeg også er blevet engelsk lærer (for fa.... det bliver dejligt!!!), kunne vi måske få tid til lige at stikke hovederne sammen igen??
  Knus!!

  SvarSlet
 5. Hold da fast du har været heldig der. Skøn, skøn skål i en dejlig farve og noget super flot stof - du må endelig sige til, hvis du kan undvære lidt af det i en byttehandel:)

  SvarSlet
 6. Hvor heldig har man lov at være? Var den så mega billig? Jeg har lige købt en mintgrøn, men den var nu ikke så billig.

  SvarSlet
 7. Trine: Hej søde Trine :) Tillykke med den næsten erhvervede titel :D Jeg vil rigtigt gerne hygge igen snart :) Måske en lille loppemarkedstur eller lignende :)

  Malene: Tror sengesættet skal i kassen mærket "mine femtidige børn", det ville være vildt sødt på en børneseng syns jeg :)

  Malene: Skålen skulle de have 225 for, men så er den også 16 cm i diameter :) Så den på dba for 600, så tror det er et ok godt kup :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...