søndag den 25. september 2011

Gaveregn

Jeg er simpelthen så begavet for tiden ;) Min søde kæreste gav mig cd'en med Melissa Horn, som straks er blevet min yndlings cd, det er de skønneste svenske sange, som jeg er helt vild med. Jeg har en lille hemmelig passion for svensk, om så det er lopper, huse eller sproget, de kan bare noget, som rammer mig de svenskere :) Af min lillebror fik jeg den fænomenale Ben and Jerrys kogebog, glæder mig allerede til at lave min helt egen cookie dough is :) Min mor har foræret mig den skønne Wiinblad platte, fyldt med skønne farver og en fin dåse fyldt med lækker Kashmir Tchai the fra Kusmi tea. Mon ikke søndagen bringer på en lille smagsprøve?

tirsdag den 20. september 2011

Genbrugsmor slår til igen
Min mor er som nævnt en loppehaj! Hun finder de fedeste ting i genbrug og nogle gange får jeg også en bid af kagen :) Denne gang diskede hun op med de smukkeste tallerkner, som jeg længe har sukket efter og tilmed med tilhørende fad, kopper og underkopper :) Masser af skøn Alfons Åberg, godt nok ikke på dansk, men mon ikke de flotte tegninger kan bruges til noget kreativt :) Hun er også super god til at spotte Erik Kold til fine priser, se bare de fine smørbøtter og kaffebøtten, I like :) 

søndag den 18. september 2011

Færdige futter


Jeg har endelig lavet de futter færdige, som startede med at være til mig selv, men som jeg efterhånden måtte indse var ALT for store. Futterne er nu færdige og varmer min søde kærestes fødder i den begyndende efterårskulde. By the way, så er futter da egentlig et helt fantastisk ord, som man kun kan blive glad af :)

lørdag den 17. september 2011

Fantastiske flødeboller
Er ret vild med at bage og ca. ligeså glad for at smage :) Så jeg kunne slet ikke dy mig, da jeg så Mette Blomsterberg kreere de skønneste flødeboller på TV den anden dag. Jeg måtte selv have hænderne i flødebolledejen :) Det gik fint, trods mangel på tyller og lignende konditorgrej (som jeg by the way er helt syg for at få fingrene i). De smager himmelsk og er nemme at lave :) Find opskriften her.

tirsdag den 13. september 2011

En verdenssensation!Dette er intet mindre end en verdenssensation! Bonbon er begyndt at fylde en HEL pose med det lækreste bolsje fra "Lossepladsen" nemlig den skønne røde fisk med lakridsfyld :) Vi var ellevilde da vi opdagede denne fantastiske pose, haps, haps, haps :)

mandag den 12. september 2011

På æblerov
I weekenden tog min kæreste og jeg et tur på æblerov i en vejkant i nærheden. Min kæreste kørte afsted i havetraktor med mig i den lille traileren bagved, super hyggeligt. Tæppet er min mors og et af mine klare favoritter :)

søndag den 11. september 2011

StrandvejrVejret har været forrygende i dag så stranden kaldte. Der var fantastisk skønt og solen bagte, næsten som sommer :) 


lørdag den 10. september 2011

Kronen på værket
Jeg har i dag været en tur i en af mine absolutte yndlingsbutikker, nemlig "Kronen på værket". Det er den fineste butik, fyldt med lækre loppefund blandet med smuk brugskunst, tøj og smykker. Jeg er helt vild med stilen og fik i dag lov at amok-fotografere herligheden :) 
Heldige mig fik sidste jul et gavekort af sin lillebror, som i dag blev vekslet til den smukkeste dåse jeg længe har set, nemlig den turkise konfekture-dåse i toppen af indlægget, jeg var helt solgt :)Butikken ligger i bunden af gå-gaden i Frederikshavn, men har også en hjemmeside med tilhørende netbutik, tjek den ud her, den er helt klart et besøg værd både i virkeligheden og på nettet :) 

torsdag den 8. september 2011

Yes! Jeg er en vinder :)


Jeg er simpelthen den heldige vinder af Frk. Rankes fine give away! Det er den fineste skoleplakat, som helt sikkert kommer til at pryde på væggene herhjemme :) Mega heldigt at være så heldig :)

tirsdag den 6. september 2011

Tøj kup


Lidt billeder fra aftenens kup. Fik nok lige skovlet et par lækre sager med hjem. Jeg er i en periode, hvor jeg kun køber tøj der er brugt, jeg er vild med tanken om at tøjet ikke belaster miljøet yderligere. Og så gør det jo heller ikke noget at man sparer en helt masse penge :)

søndag den 4. september 2011

For 25 kr blandet, tak

I dag har min lillebror og jeg været til endnu et usigeligt godt loppemarked. 25 kr for hele molevitten!!

lørdag den 3. september 2011

Loppe læks


Det har været en fantastisk loppedag i det nordjyske i dag, hold nu op for nogle fund der var til mig i dag :) Fandt tre små musselmalede tallerkner med tilhørende fine underkopper, ÆGTE!!! Hvor mega vildt at finde sådan noget til 10 kr stykket! Har længe ledt efter campingstole med 70er stof og tænk, så faldt der lige to styks ned i min turban til en sølle 20er for begge! Udover det fandt jeg den smukkeste kaffekande med tilhørende flødekande og sukkerskål og en FANTASTISK bakke med sart mønster :) Og selvfølgelig lidt mere dejligt Erik Kold og den smukkeste kernelædertaske. Smukt, smukt, smukt :) Jeg er yderst tilfreds.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...