Sider

torsdag den 31. marts 2011

Kitch et skriveunderlag




Kom forbi en rigtigt fin tapetbutik i Århus C. i går og så til min store glæde en hel masse forskellige ruller selvklæbende tape i totalt kitchede farver. No wonder, at rullerne hed "kitch kitchen" :) Jeg har længe ledt efter den helt perfekte rulle selvklæbende skønhed, da jeg havde tre grimme, gamle og meget slidte skriveunderlag som trængte til en kærlig hånd. Jeg bruger underlagende til at stille min computer på hvis jeg skal sidde i sofaen eller sengen og de er dejlige som skrive og tegneunderlag. Jeg er rigtigt glad for resultatet og glæder mig til at høre kærestens mening :)

onsdag den 30. marts 2011

Når en kreakvinde går i byggemarked




I dag har jeg været i Jem og Fix for at købe murersnor ligesom hende her og møtrikker. Jeg har nemlig set Denne DIY og da jeg tilfældigt kom forbi Jem og Fix måtte jeg bare ind og have materialer til dette fine armbånd. Det er virkelig nemt og syns da egentlig resultatet bliver ret godt :)

Genbrugs-galning



Jeg er som I, der har fulgt med herinde, nok allerede ved genbrugs-gal :) Jeg er helt tosset med Wiinblad, gammelt sengetøj og diverse retrosager :) Og så elsker jeg at tage rundt til genbrugsbutikkerne og finde de smukke sager og har som I kan se været på farten igen! Men jeg må indrømme at vi nok er kommet til et sted herhjemme, hvor der skal luges lidt i genbrugsgodterne. Så jeg er i gang med at rydde op og rydde ud af skabene, så jeg kan få herlighederne med på marked i nærmeste fremtid! Min kæreste er ved at udvikle en allergi for gamle smukke dåser mens jeg der imod nærmer mig ekstatisk forelskelse i fine afskallede dåser i alverdens afskygninger. Genbrugs-galningen over and out.  

mandag den 28. marts 2011

Ranunkel-glæde




Dagen i dag har været helt fantastisk dejlig :) Vejret har været helt vildt smukt i Århus i dag og da jeg kom forbi strøgets højtråbende grønthandler havde han lige et par buketter ranunkler tilbage :) Jeg er helt vild med denne blomst, den ligger helt klart højt på yndlingslisten :) Ih, hvor de pynter i vores lille hjem.

søndag den 27. marts 2011

Fantalastisk blogtræf






I går var jeg til det hyggeligste blogtræf hos hende her. Vi startede hos loppemanden, hvor der kom lidt lækre retrosager og loppeguf under neglene :) Efter loppeparadiset smuttede vi hjem til Kristin, som havde dækket super fint op og lavet lækkert guf til os allesammen. Her stod den på hyggesnak og retrostofbytning for alle pengene, Ih, hvor var det bare mega hyggeligt! Det var Så hyggeligt at møde de andre blogpiger og hygge igennem hele eftermiddagen :) Fedt, fedt, fedt :)

lørdag den 26. marts 2011

Blogtræf lige om lidt...



Lige om lidt skal jeg til blogtræf i loppeland og hos hende her! Jeg glæder mig vildt meget og har lige pakket de vigtigste ting til retrostofbytning og nørkleri. Ih hvor bliver det spændende :)

fredag den 25. marts 2011

Jeg er blevet mor!


..til et Canon EOS 550D fantastisk kamera :D Mit gamle kamera var gået i stykker og så var det jeg tænkte, Hvilket kamera er det egentlig du gerne vil have, og svaret var et spejlreflekskamera! Så hvorfor købe endnu et almindeligt kamera, når det jo faktisk var et lille smart EOS 550D jeg gerne ville have! Har faktisk haft det et par uger efterhånden og jeg ÆLSKER det :) Det tager de flotteste skarpe billeder. Jeg er blevet rigtigt glad for det og mangler efterhånden kun en taske til den, som jeg jo snart må i gang med at sy :)

torsdag den 24. marts 2011

Vandbakkelsesbomber



Jeg har i dag begivet mig ud i en rigtig husmor-opskrift: Frk. Jensens hjemmelavede vandbakkelser. Min kæreste har hele sin barndom fået fyldte vandbakkelser som fødselsdagskage, så jeg inspireret af det, skulle disse vandbakkelser fyldes med lækker chokolademousse fra "Det søde liv". Og hold nu op for en kaloriebombe jeg fik skabt! Kæresten og jeg fik en hver og der kunne ikke klemmes en lille bid mere ned, men mmm, hvor de smagte :)

Kamomilla Vanilla på Trendsales




Jeg har utroligt meget tøj! Sådan virkelig meget! Så nu her jeg ryddet alvorligt op i skabet og sælger ud af lækkerierne på trendsales. Lige nu er det primært tøj, sko og tasker, som sælges. Der kommer hele tiden nye varer. Tag et kig forbi min profil og gør et kup :) 

onsdag den 23. marts 2011

Tapet vidundere





Fik et super tip hos hende her og har nu fået skrabet en hel del lækkert tapet sammen. Jeg har bestilt prøverne på maleributiken.se, hvor de giver en hel meters prøver! De to første er gratis, resten koster en 20er!! Mere tapet til min lille samling, som hungrer efter flere smukke tapeter :) Bare farverne er til at blive glad af :)

tirsdag den 22. marts 2011

Genbrugsgodter




Lidt flere genbrugsgodter fra genbrugs-galningen :) I weekenden var jeg hjemme hos mine forældre og var vanen tro en tur i de lokale genbrugser og hvilke kup :) Fik nogle helt FANTASTISKE sæt retrosengesæt, 2 flotte Erik Kold bøtter den ene i den fineste cremefarve som jeg ikke har set før, fine rammer, dejlige 70´er talerkner og en lille hjortebroche :)

mandag den 21. marts 2011

Heldige mig!



Jeg har været helt vildt heldig! Jeg har nemlig vundet den fineste dåse i en give away på keiserens nye trær! Det er en norsk blog, som skrives af to kreative mænd med sans for detaljen. Bloggen kan virkelig anbefales, bare se denne præmie, det beviser da helt klart deres gode, gode smag! Dåsen passer helt perfekt ind herhjemme, så jeg er helt vildt glad :) 

Verdens sødeste kæreste part 2



Min kæreste er virkelig verdens bedste! Og han beviser det gang på gang :D Denne gang havde han disket op med det helt stor hjemmelavede måltid, da jeg kom hjem fra weekend hos mine forældre. Han havde selv lavet det hele og tilmed selv bagt bollerne og rørt mayonnaisen! Og hold op hvor det smagte fantastisk. Der er bare et eller andet helt vildt lækkert over at komme ind af døren efter en lang togtur og blive forkælet på den måde, mmm :)

søndag den 20. marts 2011

Genbrugsmors guld











Efter sidste indlæg fik jeg den ide at tage lidt billeder af nogle af min mors fantastiske genbrugsfund og I kan tro hun har mange :) Her er et udsnit af de fineste, som jeg ikke kan stå for. 


Genbrugsmor




Min mor er en ørn til at gå i genbrug og hun har næse for hvad der er godter og hvad der er skrammel. Vi går tit i genbrug sammen når jeg er hjemme på besøg. Det er simpelthen så hyggeligt at have en mor som går op i det samme som en selv. Denne gang har hun fundet disse to FANTASTISKE dåser til mig! Er de ikke bare fine og lige i halvfjerdser-ånden, jeg glæder mig allerede til at finde en plads til dem hjemme hos os. Hvor heldig har man lov at være, mange tusind tak til min egen genbrugsmor :)

lørdag den 19. marts 2011

Genbrugsfund fra vest












I denne uge har min mor, tante, verdens sødeste kusine og jeg været på genbrugsræs i vestjylland. Og hold op hvor kunne de diske op med meget guf de vestjyder! Se bare alt det lækre stof, Bjørn Wiinblad billede, Daisy flødekande, retro service en dejlig kjole som passer, helt gratis smørrebrikker, lækre hjemmehæklede grydelapper og alle de andre skønne genbrugsvidundere :) Vi havde en FANTASTISK dag og efter en hel dag var alle trætte, glade og en masse skønne ting rigere. Udkants-Danmark længe leve :D

fredag den 18. marts 2011

Maca(w)ron(g)s


Jeg har købt denne bog, faktisk i hele to eksemplarer, "verdens sødeste kusine" skulle selvfølgelig også have en :) Vi har en gang før fremtryllet fantastiske lækre macarons fra denne opskrift. Så denne gang skulle der virkelig bages amok, vi besluttede at bage dobbeltportion (100 stk!) og lave 4 forskellige slags. Men efter 7 timers slid måtte vi sande at ikke én eneste lille macaron var lykkedes! Og øv, hvor var vi skuffede, vi havde glædet os til smukke farverige macarons, men fik sprækkede farveklatter, nogle knap hævet andre ikke helt færdigbagte, totalt fiasko. Nogen der ved hvordan man får succes med sine macarons? Hjælp?

torsdag den 17. marts 2011

Chai-latte og hygge for alle pengene







I går fik jeg besøg af verdens sødeste kusine, helt held at hun er min kusine og ikke en andens når nu det forholder sig sådan :) Vi osede hele Århus igennem og fik en lækker chai-latte og hyggede os hele eftermiddagen. Chai-latte må da være skabt af guder, ih, hvor det smager helt suverænt :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...